a

Vallikori

Vallikori on edullinen, helppo ja nopea tapa rakentaa muuria tai käyttää hyödyksi esimerkiksi ylijäämämaita rakentamalla erilaisia maavalleja. Näin saadaan maa-aines tehokkaammin hyödynnettyä säästäen samalla kuljetuskustannuksissa.

Vallikorilla lähes rajattomat mahdollisuudet rakentamisessa modulaarisen rakenteen ansiosta. Vallikoria voidaan muokata ja yhdistellä, tehdä portaita, suoraa, kaarevaa käyttäen samaa Vallikori-tuotetta. Vallikori mahdollistaa viherseinän rakentamisen jonka julkisivupintaan voidaan halutessa istuttaa jopa kasveja.

Rudus-Lansimaki-vallikorit-4
slide-Rudus-Lansimaki

a

Vallikorin ominaisuudet

Vallikori on laadukas ja kestävä tuote, korroosion kesto kuumasinkityllä n. 100-200 vuotta. Hieno viimeistelty ulkonäkö antaa huolitellun kokonaiskuvan valmiista kohteesta. Vallikori on rakenteeltaan selkeän yksinkertainen ja siksi myös edullinen. Vallikori voidaan täyttää käsin tai esim. kaivurilla jolloin työ valmistuu hyvin tehokkaasti.

Vallikori sopii hyvin sekä pieniin että suurempiin kohteisiin ja projekteihin. Korin koko 2 m x 0,5 m x 0,5 m (lev.kork.syv). Vallikori on laadukas kotimainen tuote ja korimalli kehitetty 2015.