Kivikorit

Kivikori on loistava tapa ehostaa helposti oman pihan piiriä. Koreja voi käyttää esim. ajotien varrella ja rinteessä tukimuurina. Halutessasi voit asentaa koriin valopylväitä tai käyttää kukkaistutuksien alustana. Korit saat meiltä kivien kera tai ilman. Korit voidaan täyttää myös muulla sopivalla materiaalilla. 

Kivikorilla tehty julkisivu on yhtenäinen jossa ei ole saumakohtia, tukilankoja tai reunojen kiinnityslankoja näkyvissä. Lopputulos on tiivis ja tasalaatuinen, noin 20-30 % käsin tai kaivinkoneella tehtyä tiiviimpi. Sen pinta on miellyttävä ja turvallinen koska reunat ovat pyöristetyt.

 

Kaikki tuotteemme ovat: 

→100% kierrätettäviä  

→Voit tilata tuotteet pelkkinä koreina, jolloin voit itse päättää sisämateriaalin 

→Voit tilata tuotteet myös ”avaimet käteen” palveluna 

 

Kivikorituotteet ovat pitkäikäisiä: korien arvioitu kestoikä on noin 100 vuotta ja hiilijalanjälki on pieni. Korien materiaali on kuumasinkitty teräs (kotimainen), ruostumaton teräs ja Corten teräs (pinta ruosteinen). 

 

Suunnittelupalvelu 

Mikäli haluat miettiä pihasi kokonaisuutta, niin ideoimme mielellämme talosi pihapiiriin uuden kokonaisuuden. Saat neuvot muurien, pylväiden, aitojen ja erikoistuotteiden rakentamisen osalta  ja yhteistyökumppaniemme kautta ehdotukset istutuksille. 

Musta kivi_SSTec
kivikorit5
kivikorit2
Meta Slider - HTML Overlay - slide-lujatalo-kuopio

Kiinnostuitko?

Voit ottaa yhteyttä helposti yhteydenottolomakkeen kautta!