SSTec Uutiset

Olemme saaneet uusia vahvistuksia tiimimme!

Jan Sjöman ja Aki Kettunen liittyivät tiimiimme projektinjohtoon. Uudet yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-valikosta. Tervetuloa tiimiin!

Aki Kettunen                          Jan Sjöman                                           

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SSTec Oy:lle uusi patentti kivikorirakentamiseen!

24.8.2018

 

SSTec Oy:llä on jo lukuisia patentteja kivikorirakentamiseen koneellisesti.

Koneellista kivikorirakentamista on taas kehitetty. Tällä patentilla takaamme yhä korkeamman laadun – näin varmistamme, että kivikorirakentaminen soveltuu yhä useampiin käyttökohteisiin.

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Keski-Uudenmaan lupaavimmaksi kasvajaksi on valittu Kasvu Openissa SSTec Oy

9.5.2018

Vasemmalta: Jouni Lukkari (Mip Electronics) ja Mika Väinölä (SSTec).

 

Keski-Uudenmaan lupaavimmaksi kasvajaksi on Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen valittu SSTec Oy.

SSTec Oy:n  ainutlaatuinen ja omaperäinen liikeidea sai tuomaristolta kiitosta.  Suunnitteluinsinööri Jukka Siekkelin vuonna 2010 keksimä idea on valmistaa maailman ainoana yrityksenä kivikoreja ja kivimeluaitoja koneellisesti. Toimitusjohtaja Mika Väinölä otti voittoplakaatin vastaan kiitollisena ja suuntasi katseensa jo valtakunnalliseen finaaliin.

“Tosi mahtavaa, ihan huippu juttu! Jos nyt on jännittänyt pitsaus, niin kohta jännittää vielä vähän enemmän.”

 

Valinnat tehtiin kaikkiaan 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta, jotka seulottiin asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen 35 hakijasta. Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Tästä sadan joukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa finaalissa lokakuussa.

Kasvu Open on Suomen suurin pk-yritysten kasvun tukemisen sparrausohjelma. Konseptiltaan se on yhdistelmä sparrausta ja kilpailua, sillä prosessin aikana kasvunäkymiltään lupaavimmat yritykset etenevät. Kasvuhaluisia yrityksiä seulotaan koko Suomesta, kaikilta toimialoilta.  Kyseessä ei myöskään ole yksittäinen tapahtuma tai seminaari, vaan noin vuoden mittainen prosessi.

 

Tuomaristoon kuuluivat Pekkarisen lisäksi Mika Kortelainen Laurea ammattikorkeakoulusta, Ari Tulensalo Helsingin Seudun Kauppakamarista, Vesa Samela Aluprosta, Toni Rantala Konditoria pH7:stä, Minna Helenius TE-toimistosta, Juha Ryhänen Integroundista. Keski-Uudenmaan Kasvupolku on osa Kasvu Openia, jonka valtakunnallinen finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään 24.─25.10.2018 Jyväskylässä. 

Tutustu Kasvu Openiin lisää tästä.

 

Lähde:  teksti: www.kasvuopen.fi, kuva: Kasvu Open / Matias Ulfves