SSTec Uutiset

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3.12.2022

Uutuus!

Tulvavalli

Nouseeko kevään tulvavesi tontillesi? Yllättääkö tulvaveden nousu infrarakenteet?

Tulvavalli on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi ratkaisuksi, jolla voidaan ehkäistä veden haitallinen nousu esim. talon rakenteisiin tai liikennöidylle tielle.

Tällainen kiinteä lisävarautumistoimenpide toteutetaan kivikorirakenteella, joka on suunniteltu patomuuriksi eli tulvavalliksi.

Patomuuri on kivikorimuuri, joka soveltuu kauniisti suomalaiseen maisemaan. Muuri kestää aikaa kymmeniä vuosia eikä kaipaa huoltoa. Tämä on ekologinen ja edullinen ratkaisu.

 

Kivikorivuoraus

Tiesitkö, että kivijalan vuorauksen voi tehdä myös kivikorilla tai kivikori voi olla kivijalka? Voit korjata uuden ja vanhan talon sokkelin helposti ja edullisesti. Myös rakennuksen julkisivun voi vuorata kokonaan tai osittain luonnonmukaisella kivikorilla tai korjata ja yhtenäistää sillä rakenteen pintoja. Tämä menetelmä soveltuu rakennuksiin, siltoihin tai kohteisiin, joihin kivikorin pystyy kiinnittämään.

Kysy lisää Jukka Siekkeli, puh. 040 700 7259 tai Aki Kettunen, puh. 040 589 6357, e-mail etunimi.sukunimi@sstec.fi.

9.7.2021

Olemme mukana Lohjan asuntomessuilla kohteessa numero 2. Tervetuloa messuille tutustumaan meidän erikoistuotteisiimme!

10.1.2020

Olemme saaneet uusia vahvistuksia tiimimme!

Aki Kettunen liittyi tiimiimme projektinjohtoon. Uudet yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-valikosta. Tervetuloa tiimiin!

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki Kettunen                                               

16.4.2021

Webinaari Leca Finland Oy:n kanssa oli menestys!

Kivikorirakenteita käytetään infrarakentamisessa monipuolisesti mm. meluesteinä, tukirakenteissa ja maisemoinneissa. Tyypillisesti ne ovat hyvin massiivisia ja suuren painon vuoksi niiden toteuttaminen pehmeille rakennuspaikoille on haastavaa sekä vaatii usein merkittäviä pohjanvahvistustoimenpiteitä.

Kevytsora sopii kivikoriratkaisuiden täyteaineeksi, kun tarvitaan kevyempää ratkaisua, tällöin rakenteen massa on n. 50% normaalista. Kevennetty ratkaisu mahdollistaa myös pehmeissä pohjaolosuhteissa. Muita hyviä puolia Leca Kevytsoralla täyteaineena on mm. mahdolliset säästöt pohjavahvistuskustannuksissa.

Linkki webinaariin löytyy täältä!

Tämän 30 minuutin maksuttoman webinaarin aikana asiantuntijamme vastaavat seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä ovat kivikorit- ja aidat?
  • Mitä etuja on SSTec Oy:n kivikorirakenteissa?
  • Miksi tarvitaan kevennettyä kivikorirakennetta?
  • Miten Leca®-soraa käytetään kivikoreissa- ja aidoissa?

Lue lisää esitysaineistosta täältä!

 

 

 

3.2.2021
SSTec on Leca Finland Oy:n yhteistyökumppani. Tässä tallenteessa esitellään Leca®️ soran käyttöä kivikorirakentamisessa. Tämän rakenteen hyödyt: kivikoriaita ei painu, vaan pysyy vuosikausia paikallaan. Näin perustuksen voi tehdä myös pehmeälle maaperälle.
Katso mielenkiintoinen tallenne.

SSTec Oy:lle uusi patentti kivikorirakentamiseen!

24.8.2018

 

SSTec Oy:llä on jo lukuisia patentteja kivikorirakentamiseen koneellisesti.

Koneellista kivikorirakentamista on taas kehitetty. Tällä patentilla takaamme yhä korkeamman laadun – näin varmistamme, että kivikorirakentaminen soveltuu yhä useampiin käyttökohteisiin.

 

Keski-Uudenmaan lupaavimmaksi kasvajaksi on valittu Kasvu Openissa SSTec Oy

9.5.2018

Vasemmalta: Jouni Lukkari (Mip Electronics) ja Mika Väinölä (SSTec).

 

Keski-Uudenmaan lupaavimmaksi kasvajaksi on Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen valittu SSTec Oy.

SSTec Oy:n  ainutlaatuinen ja omaperäinen liikeidea sai tuomaristolta kiitosta.  Suunnitteluinsinööri Jukka Siekkelin vuonna 2010 keksimä idea on valmistaa maailman ainoana yrityksenä kivikoreja ja kivimeluaitoja koneellisesti. Toimitusjohtaja Mika Väinölä otti voittoplakaatin vastaan kiitollisena ja suuntasi katseensa jo valtakunnalliseen finaaliin.

“Tosi mahtavaa, ihan huippu juttu! Jos nyt on jännittänyt pitsaus, niin kohta jännittää vielä vähän enemmän.”

 

Valinnat tehtiin kaikkiaan 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta, jotka seulottiin asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen 35 hakijasta. Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Tästä sadan joukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa finaalissa lokakuussa.

Kasvu Open on Suomen suurin pk-yritysten kasvun tukemisen sparrausohjelma. Konseptiltaan se on yhdistelmä sparrausta ja kilpailua, sillä prosessin aikana kasvunäkymiltään lupaavimmat yritykset etenevät. Kasvuhaluisia yrityksiä seulotaan koko Suomesta, kaikilta toimialoilta.  Kyseessä ei myöskään ole yksittäinen tapahtuma tai seminaari, vaan noin vuoden mittainen prosessi.

 

Tuomaristoon kuuluivat Pekkarisen lisäksi Mika Kortelainen Laurea ammattikorkeakoulusta, Ari Tulensalo Helsingin Seudun Kauppakamarista, Vesa Samela Aluprosta, Toni Rantala Konditoria pH7:stä, Minna Helenius TE-toimistosta, Juha Ryhänen Integroundista. Keski-Uudenmaan Kasvupolku on osa Kasvu Openia, jonka valtakunnallinen finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään 24.─25.10.2018 Jyväskylässä. 

Tutustu Kasvu Openiin lisää tästä.

 

Lähde:  teksti: www.kasvuopen.fi, kuva: Kasvu Open / Matias Ulfves