Tukimuuri ja kiviaita helposti

Tukimuuri on nopea ja helppo ratkaisu
Korien kasaus itse käy nopeasti. Normaalin omakotitalokohteen tukimuurit ja tukiaidat kasaa muutamassa tunnissa. Mitään valuja tai erikoistyövälineitä ei tarvita.

Edullinen vaihtoehto
Tukimuuri ja kiviaita ovat yksinkertaisia ratkaisuja, jolloin ne ovat myös edullinen vaihtoehto. Kaikki ylimääräinen ja turha on jätetty pois.
Muurikiveä ja muurattua betonia edullisempi vaihtoehto.

Tyylikäs
Tukimuurin verkon reikäjako on suunniteltu niin että verkkoa näkyy mahdollisimman vähän, ja kiveä mahdollisimman paljon. Kuitenkin niin että myös laatu ja tukevuus on näkyviä ominaisuuksia

Voiko tukimuuria muokata?

Voit halutessasi muokata aitaa helposti reikäjaon mukaan täysin rajattomasti. Tällöin tarvitse leikkurit, joilla voit katkoa langat.

Laadukas piha-aita
Piha-aitamme kivikori on täysin kotimaassa valmistettu, ja varmasti laadukas. Korroosionkesto normaaleissa olosuhteissa on 100-200 vuotta. Verkot ovat kuumasinkittyjä, eli ne kestävät erittäin hyvin Suomen ilmastossa.

Siro, mutta tukeva
25 senttiä syvänä aidasta tai tukimuurista ei tule liian massiivista pieniinkään pihoihin. Aidan jalan ansiosta se pysyy kapeanakin hyvin pystyssä. Korkeammissa muureissa taustan tuenta on kuitenkin paikallaan.

Kestävät tukimuurit ja kiviaidat

Kestääkö kiviaita routaa?

Vaikka maa routisikin niin KIVA Piha-aita ei siitä vaurioidu. Se joustaa maan liikkeen mukana ja pysyy ehjänä.

Piha-aita myös valmiiksi toimitettuna

Teemme elementtejä valmiiksi ja tuomme ne kuorma-autolla pihaan ja nostamme pakoilleen. Silloin työmaa kestää vain pienen hetken.

KIVA Piha-Aitaa voidaan käyttää moneen paikkaan ja tarkoitukseen. Siron mutta kuitenkin tukevan rakenteen ja viimeistellyn ulkonäön takia tukimuuri sopii sekä pieniin että isoihin ja vaativiin kohteisiin erittäin hyvin.

KIVA Piha-Aidalla teet helposti pihan porrastukset, vallit, kukkapenkit, pihan aidat, sisääntuloportit, istutusalustat, verhoilut ynnä muut pihan rakenteet helposti ilman erikoistyövälineitä. Et tarvitse muuta kuin vähintään yhden käden.

Toimitamme myös valmiiksi täytettyinä 2 metrin elementteinä osat ja asennamme ne puolestasi. Viimeistely ja oikeaan pituuteen leikkaaminen tapahtuu aina paikan päällä. Yleensä pihan työt ovat silloin muutamassa tunnissa tehty.

Millaisia vaihtoehtoja on olemassa?

Tuotetta saa verkkoina 0,5-1,5 metrin korkeuksiin, ja korkeus on muutettavissa 5 sentin välein. Syvyysminimi on 0,25 metriä. Kiviaidan tai muurin pituus on tietenkin täysin vapaasti valittavissa. Voimme tilata puolestasi myös tarvittavat kivet.

Tuote on helppo koota, ja nopea täyttää pienen kivitilan ansiosta. Muutama ihminen tekee käsin parissa päivässä 50 metriä näyttävää tukimuuria tai aitaa. Vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisi niin lopputulos on varmasti tyydyttävä. Muuri kestää tarkastelua myös aivan lähietäisyydeltä.

Kiviaidan sisään voit asentaa vaikka valoja, pistokkeita ynnä muuta, myös täyttömateriaalin valinta on vapaata: puu, lasi, tiilet tai vaikka vanhat pullot. Vaihtoehtoja on niin paljon kuin mielikuvitusta riittää.

Tuotteen yksinkertaisuudesta johtuen pystymme kilpailemaan tuotteen hinnassa tuontituotteiden kanssa. Samalla saadaan tuotettua kuitenkin kotimaisia tuotteita.

KIVA Piha-Aita on ekologinen vaihtoehto betonituotteille. Kiven ja verkon hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi. Molemmat ovat myös täysin kierrätettävissä tai uudelleen käytettävissä. Esimerkiksi betoni taas pitää ajaa kaatopaikalle.

Mahdollisen vahingon sattuessa on aita tai tukimuuri helposti korjattavissa. Rikkoutunut verkko pois, siitä kohdasta kivet pois. Uusi verkko tilalle, ja kivet sisään. Kukaan ei huomaa korjattua kohtaa kun tuotteet pysyvät muuttumattomina vuosikymmenet.